MCA Power Door: usa de garaj care produce energie

Usa de garaj care produce energie pentru intreaga casa

MCA Power Door: usa de garaj care produce energie

Mesajde admin » Joi Noi 08, 2012 9:43 am

Dotate cu celule fotovoltaice, usile Power Door produc energie pentru intreaga casa. Power Door capteaza energia solara prin intermediul tehnologiei OPV (Organic PhotoVoltaic), folosind-o atat pentru actionarea usii, cat si pentru alimentarea altor consumatori casnici. Juriul concursului pentru inovatii tehnice de la International Technical Fair - Plovdiv, Bulgaria, 2012, a acordat medalia de aur prototipului MCA Power Door.

Imagine

Sistemul Poweer Door

Sistemul este format din doua panouri captatoare de energie solara de tip Organic PhotoVoltaic, realizate dintr-un polimer care are capacitatea de a capta energia solara si de a o transforma in energie electrica.
Cele doua panouri fotovoltaice produc 30 de Volți si 900 mA, putand incarca complet acumulatorii usii de garaj in doar 10 ore de expunere la soare. Cu acumulatorii incarcati la maximum, usa poate face 30 de cicluri inchis/deschis. Luand in calcul o utilizare medie zilnica de 4 cicluri, in cazul unei instalari independente, sistemul este gandit sa nu ramana niciodata fara energie.

Caracteristici tehnice Power Door:
- Putere genetata: 14W
- Timp de incarcare: min 4h
- Timp de functionare a unei usi: 20 min (aproximativ 10 cicluri de lucru)
- Timp de functionare a unui laptop: 2h30 min
- Timp de functionare a 1 de bec ecologic de 8 W – 6 ore.
admin
Site Admin

Înapoi la Power Door

:-) Alte site-uri mca
www.mcagrup.ro
www.rulouri.biz - Rulouri MCA
www.usidegaraj-online.eu - Usi de garaj MCA
www.bene-fit.ro - Usi de garaj MCA Benefit