Stagii de practică la MCA

Stagii de practica pentru studenti si tineri absolventi

Stagii de practică la MCA

Mesajde admin » Vin Noi 23, 2012 11:46 am

MCA Grup România, cel mai important producător de uşi de garaj din Europa de Sud-Est, oferă studenţilor de la Transporturi, Arhitectură, Construcţii, Arte plastice şi design ş.a. oportunitatea de a participa la stagii de practică în cadrul companiei, cu posibilitate de angajare ulterioară. Propunerea MCA vine în întâmpinarea tinerilor ambiţioşi şi dornici de afirmare care doresc să îşi crească şansele de a-şi găsi un loc pe piaţa muncii după finalizarea studiilor, în contextul în care, în prezent, posibilităţile de a dobândi experienţă sunt limitate şi greu accesibile.

Imagine

Studenţii din anii trei şi patru vor putea efectua, în vara anului 2013, stagii de practică în cadrul departamentelor Logistică (trei locuri), Vânzări (două locuri), Producţie (3 locuri ), Cercetare-dezvoltare (două locuri), Marketing (un loc) şi Contabilitate (un loc). La finalizarea perioadei de practică, de trei luni de zile, studenţii vor primi o adeverinţă care să ateste activităţile desfăşurate şi competenţele dobândite. Lista finală cu locurile disponibile în companie va fi publicată pe această pagină în luna aprilie.

Scurt istoric MCA

Brandul MCA are în spate peste 15 ani de experienţă, în activităţile de producţie şi distribuţie fiind angenate în prezent 120 de persoane care au dat dovadă de o dorinţă de perfecţionare continuă. Compania mai oferă servicii de montaj, consultanţă tehnică şi service specializat.

Înscrieri practică

Pentru înscrieri la stagiile de practică din cadrul MCA, studenţii şi absolvenţii interesaţi sunt rugaţi să trimită un CV la adresa hr@mcagrup.ro cu subiectul “Inscriere la stagiu de practica in cadrul MCA”.
admin
Site Admin
 
Mesaje: 115
Membru din: Lun Sep 06, 2010 8:51 am

Înapoi la Practica la MCAcron
:-) Alte site-uri mca
www.mcagrup.ro
www.rulouri.biz - Rulouri MCA
www.usidegaraj-online.eu - Usi de garaj MCA
www.bene-fit.ro - Usi de garaj MCA Benefit