Grosimea tablei ce acopera panourile usilor sectionale

Usi de garaj rezidentiale sectionale

Grosimea tablei ce acopera panourile usilor sectionale

Mesajde admin » Mie Ian 28, 2015 10:16 am

Ce importanta are grosimea tablei ce acopera panourile usilor sectionale?
Imagine
http://mcagrup.ro/usi-garaj-sectionale/rezidentiale/utile/2015/01/13/Importanta-grosimea-tablei-panouri-usi-sectionale-tabla%20.html

Usile sectionale sunt fabricate prin imbinarea panourilor de tip sandwich, debitate in functie de dimensiunile golului propus spre inchidere. Tabla care constituie exteriorul acestor panouri poate avea grosimi diferite.

Cand un agent va face o oferta pentru o usa de garaj, acesta va poate prezenta in oferta propusa, printre alte detalii precum dimensiuni, pret, materiale etc., si o nota privind grosimea panourilor sandwich ce vor fi folosite. Dar este posibil ca informatia privind grosimea tablei respective (foaia de otel care inveleste miezul) sa lipseasca.
Daca in Germania tabla utilizata pentru astfel de panouri are grosimea intre 0,5-0,6 mm, poate veti avea surpriza ca tabla ce vi se prezinta in aceasta oferta sa aiba doar 0,4 mm grosime. In contextul in care otelul se tot scumpeste, folosirea unei table mai subtiri poate fi o sursa de a face economie la cheltuielile cu materia prima.

Ce inseamna insa real o usa realizata din panouri cu tabla de 0.4 mm sau chiar mai subtiri?

    Rugina
    Rezistenta in timp redusa
    Deformare la factori mecanici – siguranta anti-efractie redusa
    Sensibilitate ridicata a sistemului usii (deformare) la variatii mari de temperatura, precum cele dintre anotimpul cald si cel rece – de observat ca in Romania in ultimii ani am asistat la treceri din ce in ce mai abrupte de la temperaturi ridicate la unele foarte joase sau invers, de la vreme de primavara la ninsoare si viscol in doar cateva ore.
    In fabrica MCA, folosim panouri sandwich cu tabla de 0,5 mm

La MCA, toate panourile sandwich folosite pentru usile sectionale au grosimea de 40 mm, sunt realizate din tabla de 0,5 mm si sunt captusite cu spuma poliuretanica la interior.

Imagine

CLICK aici pentru calculatorul online de preturi usi de garaj MCA: http://mcagrup.ro/usi-garaj-sectionale/rezidentiale/calculator-preturi.html

Imagine
admin
Site Admin
 
Mesaje: 115
Membru din: Lun Sep 06, 2010 8:51 am

Înapoi la Usi de garaj rezidentialecron
:-) Alte site-uri mca
www.mcagrup.ro
www.rulouri.biz - Rulouri MCA
www.usidegaraj-online.eu - Usi de garaj MCA
www.bene-fit.ro - Usi de garaj MCA Benefit