Panourile sandwich, debitate fara modificari fizico-chimice

Usi de garaj rezidentiale sectionale

Panourile sandwich, debitate fara modificari fizico-chimice

Mesajde admin » Mie Iun 19, 2013 2:39 pm

Usile de garaj sectionale marca MCA sunt realizate din panouri sandwich izolate cu spuma poliuretanica. Ceea ce poate nu stiati este ca fiabilitatea si rezistenta in timp a unei usi sectionale depinde si de calitatea debitarii acestor panouri. Prin debitare se intelege taierea unui material in bucati cu formele si dimensiunile adecvate pentru folosirea si prelucrarea lor ulterioara.

Imagine

La fabrica MCA Grup, debitarea panourilor se face pe o masina care are dotarile necesare realizarii unei operatii de calitate.

Mai exact, posibilitatea reglarii regimurilor de aschiere (viteza de aschiere si avansul) in functie de materialul debitat ofera posibilitatea realizarii unei debitari precise. Apoi, este important pentru rezultatul final ca rugozitatea suprafetei debitate este foarte buna, de aproximativ 3,2. Abaterea de la liniaritate, perpendicularitate si a cotei efective este de numai o zecime de milimetru.
CITESTE MAI MULT AICI: http://www.usidegaraj-online.eu/utile/2013/06/13/La-MCA-panourile-usilor-sectionale-sunt-debitate-fara-modificari-fizico-chimice%20.html


Film - Usa sectionala Benefit
admin
Site Admin
 
Mesaje: 115
Membru din: Lun Sep 06, 2010 8:51 am

Înapoi la Usi de garaj rezidentialecron
:-) Alte site-uri mca
www.mcagrup.ro
www.rulouri.biz - Rulouri MCA
www.usidegaraj-online.eu - Usi de garaj MCA
www.bene-fit.ro - Usi de garaj MCA Benefit