De ce sa sa alegi o usa MCA BeneFit automata

Usi de garaj rezidentiale sectionale

De ce sa sa alegi o usa MCA BeneFit automata

Mesajde admin » Vin Mar 15, 2013 2:03 pm

Automatizarea reprezinta viitorul. Daca sunteti in cautarea unui produs de calitate, care sa va ofere confort si siguranta, la un pret cat mai mic, usa MCA BeneFit automata este solutia ideala pentru dumneavoastra. Usile BeneFit sunt realizate pe dimensiuni standard, ceea ce duce la eficientizarea costurilor si reducerea pierderilor de material. Cele automate sunt dotate cu motoare liniare Sommer Aperto, fabricate in Germania. Forta de tractiune a motorului este de 400 N / 550 N, fiind recomandat pentru golurile cu o latime de maximum 3,5 m.

Imagine

BeneFit reprezinta solutia ideala daca nu aveti deja un garaj si va decideti sa construiti acum unul sau daca aveti o constructie nefinalizata si puteti adapta golul de usa la dimensiunile standard ale usii.

Film - Usa sectionala Benefit


Alegand o usa sectionala MCA BeneFit cu motor liniar veti beneficia de:

  - Confort - datorita actionarii facile prin telecomanda - receptor radio (FM 868,8 MHz cu 112 sloturi de memorie). Sistemele de comanda si control se pot interconecta la sistemul de management al cladirii. In plus, cu ajutorul unei singure telecomenzi se pot controla atat usa garajului, cat si poarta de acces in curte.
  - Eficienta energetica – motorul functioneaza cu un consum redus de energie (lantul este stationar, astfel incat pierderea de energie este minima datorita faptului ca nu exista frecare precum in cazul tehnologiei cu lant circumferential)
  - De 3 X Siguranta:
  datorita sistemului de autoblocare impotriva hotilor

  prin detectia automata a obstacolelor: ridicare automata la intalnirea unui obstacol (la alegere se poate conecta o bariera cu celule fotoelectrice)

  datorita tehnologie de reglare automata a fortei (Dynamic Power System): calculeaza automat forta necesara actionarii usii, reglandu-se pentru o functionare in conditii de siguranta maxima

  - Intretinere usoara a sistemului - lantul nu necesita intretinere, nu trebuie uns, ceea ce inseamna ca nu exista pericolul aparitiei petelor de ulei
  - Design clasic, elegant, asigurat si de dimensiunile reduse ale sistemului de automatizare
  - Montaj usor si rapid datorita preasamblarii
  - Fiabilitate si durabilitate ridicate datorita tehnologiei de functionare
  - Sistem deschidere de urgenta: Solutiile de automatizare a usilor de garaj SOMMER ofera posibilitatea deschiderii de urgenta in cazul unei pene de curent.
  Indiferent de pozitia usii, motorul poate fi deblocat, iar usa de garaj se poate deschide si inchide manual.


Calculeaza pret usa:http://www.usidegaraj-online.eu/preturi-usi-garaj-sectionale.html

Vezi articolul pe site: http://www.usidegaraj-online.eu/utile/2013/03/09/usa-garaj-sectionala-MCA-BeneFit-automata-sommer.html
admin
Site Admin
 
Mesaje: 115
Membru din: Lun Sep 06, 2010 8:51 am

Înapoi la Usi de garaj rezidentialecron
:-) Alte site-uri mca
www.mcagrup.ro
www.rulouri.biz - Rulouri MCA
www.usidegaraj-online.eu - Usi de garaj MCA
www.bene-fit.ro - Usi de garaj MCA Benefit