Tipuri de grilaje dupa aspectul profilelor

Tipuri de grilaje dupa aspectul profilelor

Mesajde admin » Lun Mar 23, 2015 5:17 pm

Tipuri de grilaje dupa aspectul profilelor. Siguranta la grade diverse de transparenta

Grilajele metalice sunt solutii ideale pentru inchiderea spatiilor comerciale, a showroomurilor si spatiilor de prezentare, a parcarilor publice si potrivite pentru delimitarea unor spatii industriale, de birouri, sau spatii private precum piscine sau foisoare.

Imagine

Click aici pentru configuratorul automat de preturi grilaje metalice: http://grilaje-mca.com/preturi-grilaje-metalice.html

In functie de destinatie, alegerea tipului de grilaj se poate face dupa mixul de siguranta si transparenta oferit de diversele variante in care poate fi configurat ruloul metalic: cu tuburi drepte sau ondulate, cu lamele pline, perforate sau transparente – cu plexi glas.

Tipuri de grilaje, dupa aspectul componentelor covorului:

Cu tuburi
    drepte
Imagine
    ondulate
Imagine

Grilajele cu tuburi drepte sau ondulate ofera un grad de transparenta ridicat si asigura un nivel optim de siguranta.

Cu lamela

    plina
http://global.mcagrup.ro/images/utile_GR/lamela/1-lamela-plina-116mm.jpg
    perforata
Imagine

Grilajele cu lamela plina sunt caracterizate de grad zero de transparenta, ceea ce le face ideale pentru clientii care cauta intimitate si siguranta.
Pe de alta parte, grilajele cu lamela perforata se deosebesc prin faptul ca ofera un grad redus de transparenta, dar asigura si protectie eficienta antiefractie.
Pentru goluri cu latimi mari, se foloseste o lamela mai groasa.

In plus, prin alegerea grilajelor cu lamela perforata se asigura o ventilatie optima a spatiului respectiv.

Cu lamela transparenta - grilaje ProfiLight

Imagine

Grilajele cu lamela transparenta sunt ideale pentru inchiderea spatiilor de tip showroom sau vitrina, pisicine sau foisoare.
Sunt realizate din lamele transparente de plexilglas. Profilele de aluminiu din componenta covorului si ghidajele lamelelor pot fi vopsite in culori din gama RAL
Toate componentele si materialele folosite sunt realizate din otel galvanizat si sunt rezistente la intemperii, cu exceptia Profilight, unde avem componente din aluminiu extrudat, care poate fi "NATUR" in cazul in care se doreste vopsit, sau "ELOXAT".

Click aici pentru sectiunea Utile despre Grilaje Metalice pe site-ul MCA: http://mcagrup.ro/grilaje-metalice/utile/2015/03/16/Tipuri-de-grilaje-metalice-mca-dupa-aspectul-profilelor.html
admin
Site Admin
 
Mesaje: 115
Membru din: Lun Sep 06, 2010 8:51 am

Înapoi la Informatii generale grilaje metalicecron
:-) Alte site-uri mca
www.mcagrup.ro
www.rulouri.biz - Rulouri MCA
www.usidegaraj-online.eu - Usi de garaj MCA
www.bene-fit.ro - Usi de garaj MCA Benefit