Vara cu rulouri: temperatura din casa, redusa cu 5 °С

Informatii generale si promotii

Vara cu rulouri: temperatura din casa, redusa cu 5 °С

Mesajde admin » Mar Mai 21, 2013 11:54 am

Rulourile exterioare de tip termostor reduc conductivitatea termica a ferestrelor cu 70%, astfel ca la o incapere dotata cu rulouri temperatura interioara se reduce, pe timp de vara, cu aproximativ 5 °С indiferent de tipul de geam si de influentele climatice regionale, potrivit unui studiu international realizat de francezii de la SNFPSA (Uniunea Nationala a Profesionistilor din domeniul Solutiilor de Inchidere a Spatiilor si Umbrire).

Imagine Un sfert din totalul transferurilor de caldura dintre o incapere si exterior se face prin ferestre, astfel ca izolarea acestora cu rulouri exterioare de tip termostor este una dintre cele mai eficiente metode de a obtine racoare si umbrire pe timp de vara. Rulourile filtreaza razele UV si previn formarea efectului de sera.

Folosirea corecta a termostorurilor, denumite astfel datorita proprietatilor termoizolatoare, suplineste in cele mai multe cazuri un aparat de aer conditionat, in plus obtinându-se o izolare fonica superioara.

AFLA mai multe aici: http://rulouri.biz/noutati/2013/05/17/Temperatura-din-casa-redusa-cu-5-grade-%D0%A1elsius-vara-rulouri-exterioare-termostor%20%20%20.html

CALCULEAZA PRET si DA COMENZI AICI: http://rulouri.biz/calculator-preturi-rulouri-ferestre.html

VEZI aici cum functioneaza rulourile termostor:

Film - TermoStor MCA aplicat dublu cu actionare electrica si caseta semirotunda
admin
Site Admin
 
Mesaje: 115
Membru din: Lun Sep 06, 2010 8:51 am

Înapoi la informatii generalecron
:-) Alte site-uri mca
www.mcagrup.ro
www.rulouri.biz - Rulouri MCA
www.usidegaraj-online.eu - Usi de garaj MCA
www.bene-fit.ro - Usi de garaj MCA Benefit